Scroll to top

Steinarbeid

Murer

Murer kan ha mange formål i hagen. De kan være med å avgrense og danne rom i hagen, eller de brukes for å heve terrenget. En mur kan også være et dekorativt innslag til glede.

Når man skal bygge et så kraftig og fremtredende element som en mur i hagen er det viktig å velge materialene med omhu og planlegge slik at muren faller godt inn i omgivelsene. Vi kommer gjerne på befaring for å gi råd.

Steinmur er et populært valg for mange hageeiere og landskapsarkitekter. Det er ikke bare fordi det ser fantastisk ut, men også fordi det er en holdbar og praktisk løsning for å støtte skråninger, definere områder og skape vakre utendørsrom.

Hos Lovind.no er vi eksperter på steinarbeid, og vi vet hvor viktig det er å velge riktig type stein og konstruksjon for ditt prosjekt. En steinmur kan være en naturlig og økologisk måte å forbedre hagen din på, samtidig som den gir struktur og stabilitet.

Når du skal bygge en steinmur, er det viktig å tenke på plassering, høyde og design. Det er mange forskjellige typer stein å velge mellom, og hver har sine egne unike egenskaper og fordeler. Naturstein er et populært valg fordi det er holdbart og kommer i et bredt spekter av farger og teksturer. Handstein er også et godt alternativ for de som ønsker en mer rustikk look.

  • Tørrmur

  • Støttemur

  • Forskalingsmur

  • Ringmur

For å sikre at din steinmur blir bygget riktig og varer i mange år, er det viktig å bruke riktig teknikk og materialer. Hos Lovind.no har vi erfaringen og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med å velge de beste løsningene for ditt prosjekt. Vi kan også tilby profesjonell installasjon for å sikre at din steinmur blir en vakker og funksjonell tillegg til ditt utendørsområde.

Enten du ønsker en steinmur for praktiske formål, som å holde tilbake jord, eller for estetiske grunner, som å skape en vakker hagegrense, kan vi hjelpe deg å realisere din visjon. Kontakt oss i dag for å diskutere ditt steinmur-prosjekt og hvordan vi kan hjelpe deg å skape et vakkert og holdbart landskap.

Skal du lage en ny mur?

Vi kommer gjerne på en gratis uforpliktende befaring. Send oss en melding fra kontaksjemaet eller ring oss på 41524987 så ser vi hva vi kan få til.